ANNA BRULL

Anna Brull va nèixer a l'Ampolla i actualment viu a Àustria on treballa com a mezzosoprano solista a l'Ópera de Graz. Al juny del 2017 va guanyar el premi com a Millor Artista Revelació d'Àustria per la seva Interpretació de Rosina a l'Òpera del Barber de Sevilla de Gioacchino Rossini. "El poder i la veu expressiva van dirigir Anna Brull com Selysette en un veritable descobriment" Abrecht Thiemann.

Actualment viu a Àustria on treballa com a mezzosoprano solista a l'Ópera de Graz. Al juny del 2017 va guanyar el premi com a Millor Artista Revelació d'Àustria per la seva Interpretació de Rosina a l'Òpera del Barber de Sevilla de Gioacchino Rossini.

 

El 2010 va assistir al Master spécialisé de chant al Conservatori de la Royal de Bruxelles, continuant la seva formació de veu amb la soprano Margarida Natividade i el pianista Xavier Ribera.

Al desembre de 2011 va guanyar el segon premi en el Concurs Internacional d'Òpera cantant Valerio Gentile a Fasano (Itàlia).

El 2012 es va graduar amb honors al Conservatori Tito Schipa de Lecce, va rebre un Diploma Acadèmic de II Livello, escuola Música Vocal de Càmera amb la professora Amelia Felle, amb qui també va perfeccionar el repertori operístic italià.

Al juny de 2012 va rebre una Menció d'Honor per a la millor interpretació de Mozart en el Premi Nazionale delle Arti dels Conservatoris Italians.

 

Ha interpretat entre altres,  la  2. Dame (Zauberflöte), Lucienne (Die Tote Stadt), Javotte (Manon), Rosina (Il Barbiere di Siviglia), Laura (Luisa Miller), Mercedes (Carmen), Stéphano (Roméo et Juliette), Bianca (La Rondine) i 3. Zofe (Der Zwerg).

La temporada 2017/18 la inicia amb Cherubino (le nozze di Figaro) paper que ja ha interpretat més de 25 vegades, seguit de nous debuts com Sélysette (Ariadne et Barbe-Bleue), Marchesa Melibea (Il Viaggio a Reims) i el paper protagonista en la única Tango Operita de Astor Piazzola Operita María de Buenos Aires.

 

Ha estat convidada com a artista a Gut Immling Opernfestival i Belcanto Opera Festival "Rossini in Wildbad". El repertori de Mozart la va portar a Stadttheater Hof (Cherubino), Komische Oper Berlin (Zerlina) i Opéra Théâtre de Saint-Étienne, on va debutar a La Clemenza di Tito.

Ha participat activament en classes magistrals amb Brigitte Fassbaender, Christa Ludwig, Mariella Devia, Paolo Coni, Melanie Diener i Amelia Felle.

 

A l'abril del 2018 i després del seu debut com a Selysette a l'Òpera d'Ariana i Barbablava de Paul Dukas la Revista Opernwelt assenyala a l'artista Anna Brull com una veritable descoberta. 

 

OPERNWELT:  Abrecht Thiemann "El poder i la veu expressiva van dirigir Anna Brull com Selysette en un veritable descobriment"

Die Kraft und ausdrucksvolle Stimme steuerte Anna Brull als Selysette bei eine echte Entdeckung

photo by WERNER KMETITSCH
photo by WERNER KMETITSCH
photo by WERNER KMETITSCH