Past Events

TEDxAmpostaSalon "Viure feliç, un mite o una realitat?"


Tots la busquem, la volem aconseguir, i ningú la rebutja. Segurament, és el que més ens uneix als humans de qualsevoll lloc o pensament, i cada dia, més. No podíem deixar passar al TEDxAmposta aquest debat, per això en parlarem i en parlareu al proper TEDxAmpostaSalon, sota la qüestió: Viure feliç, un mite o una realitat?

El lloc adient per aquest contingut tan interessant? Cap millor que el mirador del pont penjat situat a la zona del Castell d’Amposta. Hem triat l’hora màgica de les 19:00 de la tarda, quan el sol ja va caent i ens regala la imatge del nostre pont penjat. Deixant de costat el que cadascun de nosaltres entenem sobre “Què és ser feliç?”, no deixa de ser un terme que de forma directa o indirecta surt gairebé cada dia en les nostres converses, quan manifestem el desig de ser més feliços però no sabem com, i això en moltes ocasions ens frustra. Aquesta trobada està dividida en dues parts:

  • La primera part on anem a visualitzar una TED talk sobre la fel·licitat.

  • La segona part de debat, que s’anirà conformant en base de l'opinió de tots dinamitzat per una serie de preguntes que us provocaran.

Tot plegat, farà d'aquesta trobada una sessió molt productiva per a tots. El nostre objectiu amb aquest segon TEDxAmpostaSalon del 2016, és que arribis a casa amb la teva pròpia fórmula o recepta de la felicitat, perquè puguis posar-la immediatament des del primer minut i comencis a obtenir els teus primers resultats, sempre que el teu compromís amb tu mateix sigui màxim. Viure feliç, un mite o una realitat?


Recent Posts