TEDxAmposta presenta les TEDxAmpostaexperiències:

Aquest any coincidint amb la quarta edició del TEDxAmposta, obrim una nova porta amb molta il·lusió, de caràcter experiencial i vivencial. Es tracta d'activitats prèvies al TEDx (matí de 10:00 a 13:00) per a oferir nous espais on connectar idees i persones.

Volem que TEDxAmposta 2018 no et deixi indiferent. Per aquest motiu hem preparat quatre experiències d'àrees temàtiques diferents.
T'ho perdràs?

Ticket

Compra la teva entrada al TEDxAmposta

19€

Ticket + Experience

Taller de cuina on descobrirem la importància d´estar presents en l'acte de menjar i observarem com afecten els aliments que ingerim a la nostra salut. Es realitzarà un showcooking i a continuació es realitzarà farà un tast .
Hora inici activitat: 10:00 a l’Espai Ebre Km.
Hora finalització activitat: 12:00
Places disponibles: 18 persones

23€

Ticket + Experience

L'Art és comunicació, es intenció, és pulsió, es relat, és provocació, és complex, és divers, és contradicció, és inclusió, és debat, és reflexió, és integral, és contingut, és ética, és estètica, és diàleg, és construcció, és humà... L'Art ets tu

Hora inici activitat: 10h al Casal d'Amposta

Hora finalització : 11:30h 

 

Places activitat: 16

23€

Ticket + Experience

Descobreix racons amagats del nostre entorn vistos d'una manera diferent. Experimenta una altra manera de desplaçar-te respectuosa amb el medi ambient ,arribant sense fer un gran esforç a racons amb encant
Hora sortida activitat: 10h ( Plaça Mercat Amposta)
Hora prevista tornada: 13h. (Plaça Mercat Amposta)
Places disponibles: 7

23€

Ticket + Experience

Posarem en dubte la mobilitat actual. Coneixerem altres models des d'una perspectiva de responsabilitat social i ambiental: la mobilitat elèctrica i compartida, els vehicles elèctrics i els tipus de carregadors. Finalment podrem provar un cotxe elèctric.
Hora inici activitat: 10:00h Espai Kowo
Hora finalització activitat: 13:00h
Places disponibles: 16

23€